Het gedeelte aan deze rechterkant is een blog over onze avonturen in Griekenland. Dit houden we regelmatig bij en het bevat de hoofdzaken van onze reizen. Bijzonderheden over locaties in Griekenland, kun je natuurlijk altijd vinden in het hoofdstuk "Griekenland".
2022-AUGUSTUS - NAAR KALYMNOS

LEES HIER HET HELE VERSLAG EN MEER INFORMATIE OVER KALYMNOS .....

Kalymnos ligt ten noorden van Kos. Het is een rotsachtig eiland met schitterende vergezichten. Het eiland is zeer geliefd bij bergbeklimmers en is bekend van de sponsenvisserij. Aan de westkust van Kalymnos heb je uitzicht op het kleine eiland Telendos, een gigantische puntrots die uit zee oprijst.
2022-JUNI - NAAR ASTYPALAIA

LEES HIER HET HELE VERSLAG EN MEER INFORMATIE OVER ASTYPAlAΙΑ .....

Astypalaia ligt tussen Kos en Santorini. Het eiland heeft een grillige vorm en lijkt een beetje op een vlinder. Het landschap is droog en kaal, maar de prachtige heuvels met verschillenden vormen en de uitzichten op de omringende eilandjes zijn bijzonder mooi. De bewoonde wereld van het eiland ligt op het smalle deel, tussen de "vleugels". De hoofdstad, gebouwd op een heuvel, zorgt vanaf meerdere plekken op het eiland voor een bijzonder mooi uitzicht.2022-MEI - NAAR ZAKYNTHOS

LEES HIER HET HELE VERSLAG EN MEER INFORMATIE OVER ZAKYNTHOS .....

Zakynthos is één van de Ionische eilanden, ten westen van het vasteland. Het eiland is erg groen en vruchtbaar. Opvallend zijn de vele oude olijfbomen. Bijzonder mooi is het uitzicht op het oude scheepswrak, dat op één van de hagelwitte stranden ligt. Het eiland is ondermeer bekend van de caretta-caretta, de zeeschildpad, die op de stranden haar eieren legt. Met de boot kun je je laten brengen naar het naastgelegen eilandje Marathonissi.2022-FEBRUARI - EINDCONCERT


In de laatste week van februari namen we afscheid van onze werkzaamheden, met een zeer geslaagd eindconcert, met leerlingen en collega's. Wij zijn erg blij met het succes van dit concert en bedanken alle leerlingen, collega's en andere medewerkers hiervoor. We kunnen nu voortaan genieten van onze eigen bezigheden, waarvan muziek maken, zingen en uitstapjes naar Griekenland een belangrijk deel zullen zijn.